De feestkaartjes zijn er weldra! 

Onze feestkaartjes met hun hoodrolspelers worden ingezet om hun verhalen met kleur en muziek te brengen. Van kip tot varken, hond tot kat, bijen en bomen, we brengen het met de unieke Van Staartjes twist. Achteraan kan u, naar wens, een QR-code mee bestellen, die de ontvanger meeneemt in de muzikale videoclip hieraan verbonden. Je kan zowel ' Kerst en Nieuwkaartjes ' als gewone 'Happy New Year' kaartjes kiezen.  

Omdat onze planeet, onze dieren en wijzelf bij elkaar horen zijn ook 'Save the trees' en 'Save the bees' kaartjes verkrijgbaar

Kaartjes van Staartjes bestellen kan door :  

1. Wil je graag per kaartje bestellen à 3,5 euro/stuk zonder verzendkost dan klik je op de button eronder. Bestel je er 4 dan geldt 4 + 1 gratis 

2. Wil je graag wat steun bieden, alle kleine beetjes helpen. Je kan storten op het rekeningnummer BE98 0689 3849 1393

De feestkaartjes zijn er!

Run free - save the trees

Run free met een warme oproep om paarden tegemoet te komen in hun essentiële behoeftes, wensen we hen en hun verzorgers een mooi nieuw jaar toe. Wees zorgzaam voor dieren, klein en groot, onze natuur met bomen en bossen. 
Kopen

Merry christmas & happy new year, to all living creatures great and small - Save the trees

Aan alle levende wezens, groot en klein, een warme kerst en gelukkig nieuwjaar gewenst. De achterzijde van het kaartje heeft een save the trees boompje. Omdat onze natuur, bossen en bomen zo belangrijk zijn voor alle voelende wezens. 
Kopen

Merry Christmas & happy new year, to all living creatures great and small - Save the bees

Aan alle levende wezens, groot en klein, een warme kerst en gelukkig nieuwjaar gewenst. Dit kaartje komt in een vierkante toevouw vorm. In de binnenzijde vindt men de wenstekst met een save the bees logo. Omdat onze natuur, bossen en bomen, bijen en insecten zo belangrijk zijn.  

Kopen

The chicken - into the sunlight

Opgedragen aan alle kippen ter wereld die een beter leven verdienen. Veel dank aan de onderzoekers die door hun wetenschappelijke bijdrages oplossingen aanreiken om het welzijn van deze gevoelige mooie dieren te verbeteren. 
Kopen

Fijne feesten! Bertje

Aan alle voelende wezens, groot en klein, gelukkig nieuwjaar! Bertje
Kopen

Fijne feesten! Oscar

Aan alle levende wezens, groot en klein, een warme kerst en gelukkig nieuwjaar! Oscar
Kopen

Fijne feesten! Pino "De Duitse Herder"

Aan alle levende wezens, groot en klein, een warme kerst en gelukkig nieuwjaar! Pino "De Duitse Herder"

Kopen

I can smile - Fijne feesten!

Opgedragen aan alle varkens ter wereld die een beter leven verdienen. Slimme gevoelige wezens. Dank aan de onderzoekers die met hun onderzoek veel betekenen voor een beter leven voor deze dieren. 
Kopen

Landbouwdieren van Staartjes

Sunny Sight up

Dit mannelijk kuikentje zag het levenslicht in het kippenhok van een kennis en kreeg ondertussen de naam Jef.
Kopen
The chicken, into the sunlight

THE CHICKEN, INTO THE SUNLIGHT

Als kippen konden kiezen, zouden ze natuurlijk licht opzoeken, zoveel onder hen missen dat voorrecht, een warme gedachte voor deze prachtige dieren
Kopen

Piet!

Piet is een geadopteerd stierkalfje. Hij deed mee aan het onderzoek naar taal bij koeien van professor Leonie Cornips. Piet heeft zijn nieuw pad gevonden.
Kopen

I can smile

Met een warm hart opgedragen aan alle varkens. Voelende wezens die emoties beleven en in hun eigen taal duidelijk maken. 
Kopen

                             Into the sunlight kaartjes

The familytree(s), autumn is coming

De herfst komt, het licht verandert, het bos met zijn bomen, zijn dieren groot en klein, laat ze zijn, rust. Be quiet.   
Kopen

The familytree(s), into the sunlight

Vele diersoorten waaronder ook wij, hebben nood aan het zonlicht, aan een omgeving waar we rust en harmonie vinden. Detailprint van een groter schilderij en opgedragen aan landbouwdieren die in omstandigheden vertoeven waar zij die keuze dikwijls niet hebben. Een warm hart voor de onderzoekers die met hun onderzoek oplossingen proberen aan te bieden, voor álle voelende wezens.
Kopen

The familytree(s), light and shadow

Vele diersoorten waaronder ook wij, hebben nood aan vrije keuze, in het licht van de zon of de koelte van een bladerdek waar we rust en harmonie vinden. Detailprint van een groter schilderij en opgedragen aan landbouwdieren die in omstandigheden vertoeven waar zij die keuze dikwijls niet hebben.
Kopen

Sunny Staartjes

Kopen

Oscar, from labwalk to catwalk

Oscar, in het verleden een proefhond, of nog een lab(oratorium)hond.
Kopen

Leentje

Een eigengereid dametje, deed mee aan het onderzoek over vroege sterilisatie bij katten. En leeft een gezapig leven in warme thuis. 
Kopen

mother's cat

Met het prachtige gedicht van Baudelaire, le chat 
Kopen

La fée

De verdwaalde bij die ik voorzichtig terug naar buiten loodste. Het liedje van Zaz, la fée (cassée), dat net op de radio werd gespeeld was de perfecte inspiratie voor de titel van dit kaartje.
Kopen

Sunny Staartjes

Als zwerver begonnen  maar goed geland, Titi genietend tussen zijn zonnebloemen. Merci voor alles, lief mannetje!  (bundel 1)
Koop bundel 1

Oscar, from labwalk to catwalk

Oscar de ex-proefhond, op pensioen in een warme thuis, omringd door een heuse poezenfamilie. En een fantastisch model voor van Staartjes! (bundel 1)
Koop bundel 1

I can smile

Emoties bij varkens, yes they have! Yes, they are someone, zonder meer. (bundel 1)
Koop bundel 1

mother's cat 

Tom, een mooie ode aan het prachtige gedicht 
"Le Chat" van Charles Beaudelaire (bundel 1)
Koop bundel 1

La fée

Kaartje van een verdwaalde bij en het liedje "La Fée" van Zaz (bundel 1)
Koop bundel 1

LEENTJE

Leentje met een moeilijke start maar een goede beschermengel. The lady of the house, zeer precieus met een eigen willetje (bundel 2)
Koop bundel 2

SUNNY SIGHT UP

Dit mannelijk kuikentje heet Jef. Het toeval heeft beslist dat het voor hem sunny "sight" up werd en het leven hem toelacht. Met een warme gedachte voor de vele kuikens waarbij het anders liep (bundel 2)
Koop bundel 2

RHINO'S BLUES

Ode aan de vele neushoorns die een gevecht leveren om als soort te overleven (bundel 2)
Koop bundel 2

piet!

Piet, het stierkalf, maakte geheel toevallig deel uit van een groep runderen waarbij men taal en communicatie ging onderzoeken. Er ontstond een aparte vriendschapsrelatie met de onderzoekster en dat maakt dat Piet als adoptiekalfje een ander leven tegemoet gaat (bundel 2)
Koop bundel 2

WOODPECKER'S JOURNEY

Wonderlijke vogels met een eigen levensverhaal. Deze specht werd vereeuwigd aan het einde van zijn leven in een kortverhaal en zijn persoonlijk kaartje. I.M. Woodpeckertje    (bundel 2)
Koop bundel 2

LEENTJE

Leentje met een moeilijke start maar een goede beschermengel. The lady of the house, zeer precieus met een eigen willetje (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

SUNNY STAARTJES

Als zwerver begonnen maar goed geland, Titi genietend tussen zijn zonnebloemen. Merci voor alles, lief mannetje! (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BONZO'S EYES

Vriend aan huis, komend en gaand, we vergeten je prachtige blik nooit lieve Bonzo (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BILLEE the cat

 Billee betekent in Urdu "kat". Urdu is een van de officiële talen die men in Pakistan spreekt. Billee is de trouwe vriendin van Gwenny Cooman, kunstfotografe, veel dank aan haar (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BERTJE, DON'T LOOK ME IN THE EYES

Bertje kwam op latere leeftijd als volwaardige kater, ziek en eigenaarloos op ons pad. Ondertussen is hij zo goed als een binnenkat, wat bijgeknipt en voelt hij zich kiplekker (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

STAARTJES IN DE POLDERS

Wild and free, een uniek leven in vrijheid (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

Into THE lilies

Paris "Pats" mijn gewezen geadopteerd proefkatje op een van zijn lievelingsplekjes in de tuin, de meiklokjes (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

MOTHER'S CAT

Tom, een mooie ode aan het prachtige gedicht "Le Chat" van Charles Baudelaire (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

LONG LIFE TO A HAPPY CATS WORLD

Een gelukkige leven toegewenst aan alle poezen ter wereld (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

Maurice THE BOSS (CAT)

Maurice, dirigent en klassiek componist in een vroeger leven en kat van muzikant Steven De Bruyn. Zijn kaartje werd genoemd naar het gelijknamige nummer, veel dank aan Steven (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2