Maak kennis met onze diverse kaartjes van Staartjes!

Zelf geschilderde kaartjes met hun hoodrolspelers vergezellen Van Staartjes als steun in ons doel, bijdragen tot een beter leven voor dieren. Alle dieren, van  kip tot varken, hond tot kat, maar ook bijen en minder voor de hand liggende dieren. Omdat we elkaar toebehoren in onze geliefde veelzijdige natuur.  

En geheel binnen de Van Staartjes stijl, is schoonheid in vele vormen ook belangrijk. We gaan voor kleur en vriendelijkheid. Volg Van Staartjes! Wij heten je welkom met open armen. 

Kaartjes van Staartjes bestellen kan door :  

1. per kaartje te bestellen à 3,5 euro/stuk zonder verzendkost dan klik je op de button eronder. Bestel je er 4 dan geldt 4 + 1 gratis 

2. Wil je graag wat steun bieden, alle kleine beetjes helpen. Je kan storten op het rekeningnummer BE98 0689 3849 1393

Kaartjes Van Staartjes 

Pino - De Duitse Herder

Onze lieve, lieve Pino is rustig heengegaan. Ambassadeurtje van het eerste uur. Dankzij zijn zorgzame eigenaars en fantastische dierenartsen had dit pijnpatiëntje een goed leven. Te ver doorgekweekte rassen, waaronder de Duiste herder, betalen daarvoor soms een hoge prijs. I.M. Pino, dank je, je blijft bij ons, in ons hart.  
Kopen

Sunny Staartjes

Titi, mijn unieke staartloze kat, inspiratie van het eerste moment, voor de naam Van Staartjes, voor het heroppikken van de penselen en verfjes, merci lief mannetje! 
Kopen
The chicken, into the sunlight

The chicken - into the sunlight

Opgedragen aan alle kippen ter wereld die een beter leven verdienen. Veel dank aan de onderzoekers die door hun wetenschappelijke bijdrages oplossingen aanreiken om het welzijn van deze gevoelige mooie dieren te verbeteren. 
Kopen

Om nooit meer
uit
mijn hart te gaan

Een onvergetelijk hondje, zoals ze was. Connectie met dieren, alle dieren, kan zo bijzonder zijn.  Menselijke en niet menselijke. Mimie. 
Kopen

Sunny Staartjes

Als zwerver begonnen  maar goed geland, Titi genietend tussen zijn zonnebloemen. Merci voor alles, lief mannetje!  (bundel 1)
Koop bundel 1

Oscar, from labwalk to catwalk

Oscar de ex-proefhond, op pensioen in een warme thuis, omringd door een heuse poezenfamilie. En een fantastisch model voor van Staartjes! (bundel 1)
Koop bundel 1

I can smile

Emoties bij varkens, yes they have! Yes, they are someone, zonder meer. (bundel 1)
Koop bundel 1

mother's cat 

Tom, een mooie ode aan het prachtige gedicht 
"Le Chat" van Charles Beaudelaire (bundel 1)
Koop bundel 1

La fée

Kaartje van een verdwaalde bij en het liedje "La Fée" van Zaz (bundel 1)
Koop bundel 1

LEENTJE

Leentje met een moeilijke start maar een goede beschermengel. The lady of the house, zeer precieus met een eigen willetje (bundel 2)
Koop bundel 2

SUNNY SIGHT UP

Dit mannelijk kuikentje heet Jef. Het toeval heeft beslist dat het voor hem sunny "sight" up werd en het leven hem toelacht. Met een warme gedachte voor de vele kuikens waarbij het anders liep (bundel 2)
Koop bundel 2

RHINO'S BLUES

Ode aan de vele neushoorns die een gevecht leveren om als soort te overleven (bundel 2)
Koop bundel 2

piet!

Piet, het stierkalf, maakte geheel toevallig deel uit van een groep runderen waarbij men taal en communicatie ging onderzoeken. Er ontstond een aparte vriendschapsrelatie met de onderzoekster en dat maakt dat Piet als adoptiekalfje een ander leven tegemoet gaat (bundel 2)
Koop bundel 2

WOODPECKER'S JOURNEY

Wonderlijke vogels met een eigen levensverhaal. Deze specht werd vereeuwigd aan het einde van zijn leven in een kortverhaal en zijn persoonlijk kaartje. I.M. Woodpeckertje    (bundel 2)
Koop bundel 2

LEENTJE

Leentje met een moeilijke start maar een goede beschermengel. The lady of the house, zeer precieus met een eigen willetje (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

SUNNY STAARTJES

Als zwerver begonnen maar goed geland, Titi genietend tussen zijn zonnebloemen. Merci voor alles, lief mannetje! (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BONZO'S EYES

Vriend aan huis, komend en gaand, we vergeten je prachtige blik nooit lieve Bonzo (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BILLEE the cat

 Billee betekent in Urdu "kat". Urdu is een van de officiële talen die men in Pakistan spreekt. Billee is de trouwe vriendin van Gwenny Cooman, kunstfotografe, veel dank aan haar (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BERTJE, DON'T LOOK ME IN THE EYES

Bertje kwam op latere leeftijd als volwaardige kater, ziek en eigenaarloos op ons pad. Ondertussen is hij zo goed als een binnenkat, wat bijgeknipt en voelt hij zich kiplekker (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

STAARTJES IN DE POLDERS

Wild and free, een uniek leven in vrijheid (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

Into THE lilies

Paris "Pats" mijn gewezen geadopteerd proefkatje op een van zijn lievelingsplekjes in de tuin, de meiklokjes (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

MOTHER'S CAT

Tom, een mooie ode aan het prachtige gedicht "Le Chat" van Charles Baudelaire (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

LONG LIFE TO A HAPPY CATS WORLD

Een gelukkige leven toegewenst aan alle poezen ter wereld (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

Maurice THE BOSS (CAT)

Maurice, dirigent en klassiek componist in een vroeger leven en kat van muzikant Steven De Bruyn. Zijn kaartje werd genoemd naar het gelijknamige nummer, veel dank aan Steven (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2