Kaartjes 

Ons aanbod bestaat uit verschillende bundels van elk 5 verschillende kaartjes met bijhorende kleurige verzendomslagen aan 18,5 euro per bundel inclusief verzendkosten België. De bundels KAT 1 en 2 zijn uitsluitend aquarel kattenkaartjes. Veel dank aan ieder die ons steunde in onze eerste stappen! Wil jij ook een steen bijdragen om onze projecten op poten te zetten kan dat door Kaartjes van Staartjes te bestellen:  

1. door op een van de vaste bundels te klikken, de rest gebeurt vanzelf

2. Wil je graag per kaartje bestellen à 3,5 euro/stuk zonder verzendkost: stuur dan je bestelling door via info@vanstaartjes.be 

3. Wil je graag zelf een bundel samenstellen dan geldt 4 + 1 gratis: stuur dan je bestelling door via info@vanstaartjes.be 

Sunny Staartjes

Als zwerver begonnen  maar goed geland, Titi genietend tussen zijn zonnebloemen. Merci voor alles, lief mannetje!  (bundel 1)
Koop bundel 1

Oscar, from labwalk to catwalk

Oscar de ex-proefhond, op pensioen in een warme thuis, omringd door een heuse poezenfamilie. En een fantastisch model voor van Staartjes! (bundel 1)
Koop bundel 1

I can smile

Emoties bij varkens, yes they have! Yes, they are someone, zonder meer. (bundel 1)
Koop bundel 1

mother's cat 

Tom, een mooie ode aan het prachtige gedicht 
"Le Chat" van Charles Beaudelaire (bundel 1)
Koop bundel 1

La fée

Kaartje van een verdwaalde bij en het liedje "La Fée" van Zaz (bundel 1)
Koop bundel 1

LEENTJE

Leentje met een moeilijke start maar een goede beschermengel. The lady of the house, zeer precieus met een eigen willetje (bundel 2)
Koop bundel 2

SUNNY SIGHT UP

Dit mannelijk kuikentje heet Jef. Het toeval heeft beslist dat het voor hem sunny "sight" up werd en het leven hem toelacht. Met een warme gedachte voor de vele kuikens waarbij het anders liep (bundel 2)
Koop bundel 2

RHINO'S BLUES

Ode aan de vele neushoorns die een gevecht leveren om als soort te overleven (bundel 2)
Koop bundel 2

piet!

Piet, het stierkalf, maakte geheel toevallig deel uit van een groep runderen waarbij men taal en communicatie ging onderzoeken. Er ontstond een aparte vriendschapsrelatie met de onderzoekster en dat maakt dat Piet als adoptiekalfje een ander leven tegemoet gaat (bundel 2)
Koop bundel 2

WOODPECKER'S JOURNEY

Wonderlijke vogels met een eigen levensverhaal. Deze specht werd vereeuwigd aan het einde van zijn leven in een kortverhaal en zijn persoonlijk kaartje. I.M. Woodpeckertje    (bundel 2)
Koop bundel 2

LEENTJE

Leentje met een moeilijke start maar een goede beschermengel. The lady of the house, zeer precieus met een eigen willetje (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

SUNNY STAARTJES

Als zwerver begonnen maar goed geland, Titi genietend tussen zijn zonnebloemen. Merci voor alles, lief mannetje! (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BONZO'S EYES

Vriend aan huis, komend en gaand, we vergeten je prachtige blik nooit lieve Bonzo (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BILLEE the cat

 Billee betekent in Urdu "kat". Urdu is een van de officiële talen die men in Pakistan spreekt. Billee is de trouwe vriendin van Gwenny Cooman, kunstfotografe, veel dank aan haar (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

BERTJE, DON'T LOOK ME IN THE EYES

Bertje kwam op latere leeftijd als volwaardige kater, ziek en eigenaarloos op ons pad. Ondertussen is hij zo goed als een binnenkat, wat bijgeknipt en voelt hij zich kiplekker (bundel kat 1)
Koop bundel kat 1

STAARTJES IN DE POLDERS

Wild and free, een uniek leven in vrijheid (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

Into THE lilies

Paris "Pats" mijn gewezen geadopteerd proefkatje op een van zijn lievelingsplekjes in de tuin, de meiklokjes (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

MOTHER'S CAT

Tom, een mooie ode aan het prachtige gedicht "Le Chat" van Charles Baudelaire (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

LONG LIFE TO A HAPPY CATS WORLD

Een gelukkige leven toegewenst aan alle poezen ter wereld (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2

Maurice THE BOSS (CAT)

Maurice, dirigent en klassiek componist in een vroeger leven en kat van muzikant Steven De Bruyn. Zijn kaartje werd genoemd naar het gelijknamige nummer, veel dank aan Steven (bundel kat 2)
Koop bundel kat 2